Back in Sweden

Jag hade jätte bra sista dagar i USA. Det var sorgligt att säga hejdå till alla och att starta packa var sorgligt. Det var som att packa ner ett liv som du har haft i 10 månader (317 dagar) och vet att du inte kommer att få tillbaka. Sista dagen så gick vi alla ut och åt på Olive Garden, en italiensk resturang. Sedan hade vi en flag cermoni. De hade ju den svenska flaggan hissad så de tog ner den och gav den till mig och efter det så bröt jag ihop.
Dagen efter var det dags att åka tillbaka till Sverige. Att säga hejdå till min värdfamilj var hemskt. Jag var tvungen att säga hejdå till Ted hemma för han var tvungen att åka och jobba och efter det kunde jag inte sluta gråta. Väl på flygplanet så var det lite fram och till med mitt gråtande. Men ledsen var jag.
Sedan när jag såg mina föräldrar och broder på flygplatsen så blev jag gladare. Men jag saknar min underbara amerikanska familj väldigt mycket ändå. Men jag vet att jag kommer åka över dit igen och hälsa på. Förhoppningsvis snart.

Detta var det sista inlägget från denna blogg tror jag. Men jag kan säga att jag har haft ett väldigt lyckat år, och jag är så glad det jag fick möjligheten att åka som en utbytesstudent.

two days left

Ahh jag har bara två dagar kvar här, det är helt sjukt vad tiden har gått fort. Jag kan inte fatta att jag har varit här 314 dagar. wow tiden bara flyger.

RSS 2.0