Superheroes

Så idag var det som sagt första dagen av våran homecoming week och man skulle klä ut sig till superhjältar. Jag klädde inte ut mig, men jag var inte ensam med att inte göra det. Men vissa hade verkligen ansträngt sig, med allt från håret till sminket till kläderna. Och de hade också smyckat i korridoren.
Imorgon är det nörddag, vi får se hur många nördar det kommer att vara i skolan då. Jag kanske ska klä ut mig, får se det beror på om jag hittar några bra kläder att ha på mig. Men jag kanske ska ha ett par glasögon men vi får se hu jag känner imorgon.

Och nu har hösten kommit hit till Alabama. Alla är glada för att det är kallare och inte så varmt längre. Men jag är inte så glad för det. Jag gillar när det är varmt.

                                       
                                     

9/25/10

Min lördag har varit toppen!! I morse så körde Ted mig till Locust Fork där jag möte upp Lacie och Jesse. De körde mig hem till Jesse där hela min lördag har spenderats. Till en början var det vi och tre andra men lite senare så kom det två till. Vi var där för att titta på football, Alabama - Arkansas. Alabama vann men det var med bara 4 poäng eller något sådant. Jag kan ju säga att jag i första perioden var både hungrig och trött. Så då stack jag och en annan iväg till en bensinmack och köpte lite att äta, vilket var mycket nödvändigt då jag blev piggare. Alabama låg under större delen  av matchen och jag kan ju säga att när Alabama sedan klantade sig så blev de gaalna, de var jättekul att se, de skrek åt tvn och kastade saker i väggen. Efter matchen var killarna ute och kastade football medans vi tjejor mest stog och pratade och tittade på. Jag bjöd dem även på djungelvrål, kan säga att de inte var särskilt förtjusta över det heller. Eller det var en som tyckte att det var helt okej. Han måste vara den första här borta som faktiskt tyckte att det var helt okej.

Nästa vecka är det homecoming week. Det kommer nog att bli något nytt och annorlunda. Den veckan så ska man klä ut sig till olika saker.
Detta ska vi klä ut oss till:
måndag (Overpower the bulldogs: The Avengers): dress as super heroes and villains
tisdag (Outsmart the bulldogs: Revenge of the Nerds.): dress like nerds
onsdag (Splatter the bulldogs: Wizard of OZ): wearing the assigned class color, så alltså måste jag hitta något gult att sätta på mig.
             7th- Purple, 8th- Red, 9th- Green, 10th- Orange, 11th- Yellow and 12th- Blue
torsdag (Toy with the bulldogs: Toy Story ): dress like your favorite toy from Toy Story
fredag (Blackout the Bulldogs: Men in Black): wear as much green, black, and white as possible and show their Hornet spirt.

Får väl se vad jag tar och fixar, är inte säker på att jag kommer att klä ut mig hela veckan. Ska i allafall försöka på onsdag och fredag och kanske tisdag om jag kommer på något bra. Efter


Huddle house

Veckan i skolan har varit bra. Vi hade fotografering för the yearbook i onsdags, hoppas att jag ser skaplig ut på fotot. Veckan har gått ganska så fort. Hade ett test i historian idag som han inte hade berättat om, för de var tydligen så att någa personer från 7th period hade gjort honom sur, de lyssnade inte på honom eller något sådant så då fick alla klasser ha ett test på det idag.
Idag bjöd jag även några i skolan på djungelvrål och bilar, kan ju säga att ingen tyckte att djungelvrålen var gott medans de flesta tyckte att bilarna var goda. De var så roligt för de han bara stoppa in den i munnen innan de spottade ut den på marken igen. Och alla bara gillar du verkligen det där?!?!?
Var även på football idag när Locust Fork mötte Oneonta, kan säga att skolorna inte gillar varandra. Vi förlorade igen, och jag tror inte det finns någon skola som vi vill vinna så mycket mot som mot Oneonta. Vi förlorade med massor, jag tror att det blev 7-49. Efter matchen så åkte jag och några kompisar till Huddle house och käkade mat, käkade en kyckling sallad som var mycket god. Har nu precis kommit hem från resturangen och kan ju säga att jag är trött och ska snart gå och lägga mig.

Ha det bra, puss!

My sunday

Jag glömde skriva en sak om igår. Vi hittade en skorpion inne. Den var inte stor men det var i alla en livs levande skorpion. Men de sa att det inte var så vanligt att hitta skorpioner. Men ändå!
Min dag har varit mycket bra. I morse så pratade jag med mamma och pappa och senare så kom även Matthew and Daniel och pratade lite med dem med. Körde lite yatzy mot Daniel och sedan så kastade jag, Matthew och Daniel lite med en amerikansk football.
Vi har även varit vid wallmart igen och köpte lite grejer som vi behövde ha, de håller på att göra iordning nere i källaren. Där blev jag hungrig så vi köpte lite popcorn chicken som vi gick o åt på. När vi kom hem så fortsatte Ted med arbetet nere i källaren en stund. Och Daniel var här uppe och förklarade alla regler för mig i football. Massor personer har redan försökt förklara för mig, men det är då många regler så man glömmer bort. Så därför är det bra med repetition.
Och så hatar jag min mobil, den är konstig. Man kan typ inte ladda den för att det är ett glapp i den som gör den muppad.

puss!!!


Bild från förra veckan. Tagen från vårat rum där vi bodde.


Förra veckan: Beachen

Football

Så igår åkte vi och tittade på football igen när Locust Fork HS mötte St. Clair County HS. Vi förlorade, vilket inte är bra då två av de andra utbytesstudenterna går i den skolan. menmen. När jag var det så fick jag en rolig fråga och det var om Sverige låg i Ryssland. Och så sa han att jag kunde få provköra hans truck om jag ville det.
Idag har jag inte gjort så mycket. Skypeade med Christelle en stund, trevligt att prata lite med henne igen. Sedan kollade jag lite på football när Alabama mötte Penn State. Var väll inte så jätte insatt i det men jag vet i alla fall att Alabama VANN!! Jag tror att de vann med 24 - 3.


The Beach

Ledsen för sen uppdatering från helgen men jag har haft fullt upp. Jag kom hem sent på måndagskvällen (det var Labor day så jag missade inte skolan på måndagen) med huvudvärk och halsont. Jag fick lite medicin mot det så sedan gick jag och la mig. På tisdag morgonen vaknade jag och mådde inte alla bra så jag stannade hemma från skolan. Tittade på film och lite annat. Och så igår så hade jag läxor som jag var tvungen att göra dels de tills dagen efter och dels de som jag missat. Men vi åkte också in till doktorn, för jag hade fortfarande ont i huvudet och halsen och så hade jag ont i nacken också. Det var inget allvarligt men jag fick antibiotika som jag ska ta i 10 dagar. Det var inte roligt men jag har i alla fall en värdfamilj som bryr sig om mig, jag kan helt klart säga att jag har den bästa värdfamiljen ever.  Och så idag så har jag varit och klippt mig, jag är nöjd men det känns kort, men alla andra säger att det inte syns. Jag kan ju säga att frisöten såg att jag inte hade klippt mig på länge.
Men nu över till helgen...

Jag åkte hem till Pam på fredagen och så åkte vi och kollade på football. Springville - Odenville (deras skolor). Jag var med Kai och Rubina (andra utbytesstudenter som bor hos Pam) och vi träffade lite människor. Vi tittade inte så mycket på matchen utan gick mest omkring.
Sedan åkte vi hem till Pam för att få några timmars sömn innan vi skulle gå upp. Vaknade vid 3.30 för att göra mig iordning. Vi skulle åka vid 4 men kom inte iväg förrens ca 5. Sov mestadels av vägen dit. Men vi stannade några gånger, en för frukost. Vi kom fram till stället som vi skulle bo i vid 11 eller 12 någon gång, så det var en lång bilresa dit. Men nu kan jag ju säga att jag varit i Florida!!!!
När vi kom dit så skulle vi fundera ut hur vi alla skulle få någonstans att sova ( vi var typ 15 personer) men det lösta sig, jag och Rubina fick sova i en garderob i badrummet på en luftmadrass. Sedan åkte vi och spelade minigolf och efter det åkte vi ner till beachen för att käka pizza. Sanden var alldeles vit och fin och solnedgången var vacker. Där var vi och tog lite bilder och sedan åkte vi till hotellet där vi inte gjorde så mycket fram tills vi gick o lade oss.


Solnedgången


Jil, Emilee, Rubina and me

Nästa dag så åkte vi till ett museum med flygplan och gick och tittade där ett tag. Tog lite bilder och så. Senare på dagen åkte vi till beachen igen men denna gång för att bada i havet. Men vi var lite försiktiga för det finns jellyfish och hajar kan också komma in ganska grunt. Vi såg lite jellyfish men vi höll oss undan från dem. Vi byggde också ett sandslott, eller de andra gjorde de, jag och Rubina gick o leta snäckor till sandslottet. När vi var klara där så åkte vi hem och duschade och sedan hade vi en bbq med bland annat hamburgare och hot dogs och tator tots, det var gott.
Vi hade tänkt att åka tillbaka till beachen för att ta ett par speciella bilder som man tar i solnedgången, med våra Alabama tröjor. Men det var mörkt när vi var klara så vi gjorde inte det.


Jil, jag, Frederico, Emilee, Kai och Rubina

Detta är jag och min pojkvän :P

Sista dagen så städade vi mest och sedan åkte vi till olika souvenir affärer, jag gjorde en tröja. Vi stannade också vid Florida skylten och tog bilder.

Floridaskylten

Hade en trevlig helg men det var skönt att komma tillbaka till sin egen säng. Kan ju säga att jag trivs jättebra här borta och tiden bara flyger förbi.

Hoppas eran vecka har varit bra!!

helg

Veckan i skolan har varit bra! Inte för mycket läxor.
Men nu ska jag snart dra iväg till Pam, för jag ska sova hos dem i natt. För vi åker till beachen klockan 4 på morgonen i morgon. Men kommer nog sova största delen av vägen dit.

Hoppas ni kommer ha en riktigt bra helg!


RSS 2.0