Turkey

I helgen åkte jag hem till Jil igen, det är så roligt att vara med henne för vi hittar alltid på galna saker. Vi hade i alla fall roligt. Vi åkte och åt på en resturang där jag också träffade Kims (Jils värdmammas) mamma och aunts. De var så trevlig så. Och det var roligt!! Och sedan gjorde vi en annan jätte rolig sak men jag kommer inte berätta om det nu. Och denna vecka gick jag bara 2 dagar i skolan för nu är det snart thanksgiving. Det vill bli så kul och jag är så excited.
Igår så körde vi en basket match igen men tyvärr så fick jag inte spela. På grund av att det är ett dumt papper som jag inte hade fyllt i. Så jag får inte spela tills jag har fyllt i det, och lämnat in det till skolan, fyllde i det idag. Egentligen så skulle jag inte ha fått spela matcherna innan heller men men. Jag har också tagit ett speciellt test i skolan som man måste ta om man ska spela någon sport. Konstigt konstigt! Men det var inte så svårt så-
Och idag har jag varit på ett tournament men jag kunde dock inte spela idag heller så jag fick bara sitta och kolla och det tråkiga var att vi förlorade med 9 poäng.
Och nu så har jag precis fixat en turkey med Ted den kommer säkert smaka super. Men den kommer inte att vara klar förräns om ca 3 timmar och 40 minuter.
Och i morgon så kommer det över lite gäster.
Och på fredag är det Black Friday då ska vi gå upp tidigt typ 3 på morgonen och åka å shoppa och då har affärerna reor. Så det ser jag fram emot.
Ni kommer att få höra mera när detta är över.
Och just det idag så plockade vi upp julgranen så nu börjar jul komma närmare.
Ha det bra!




'

En vinst och två förluster.

Nu kommer inlägget om min vecka.
I måndags så var det en lång dag i skolan, gick på bussen 6.45AM och kom hem igen runt 9.00PM. Men det berodde på att jag hade min första basketmatch, vilket vi dock förlorade. Våran coach var inte så glad över det men han vill ju att det ska gå bra för oss. Fick lite speltid men inte så mycket och efter matchen så sa coachen att hon tyckte att jag gjorde bra ifrån mig för att det var min första match. Glad blev jag då!!  Sen så åkte jag hem, och när vi väl är hemma så kommer korkade jag på att jag glömt min notebook i skolan så vi va tvungna att åka tillbaka.
Nästa dag hade vi match igen vilket vi förlorade också. Men jag fick i alla fall lite mer speltid än jag fick på måndagen. Efter det så åkte vi till en funeral, kändes väl lite konstigt att åka dit när man aldrig hade träffat honom eller något men det var väl lite sorgligt ändå.
Onsdag var en vanlig dag i skolan.
I torsdag så kände jag mick dock inte så bra, ont i halsen och allt. Men jag gick till skolan ändå. Jag gick till och med på träningen efter skolan men det kanske jag inte skulle ha gjort då jag på kvällen sen hade feber. Men om jag inte skulle tränat så skulle jag inte kunnat spela matchen som de hade på fredagen.
Men det kunde jag ju inte göra ändå då jag fortfarande inte kände mig bra, hörde i alla fall att vi vann!!!! Tråkigt nog missade jag en snake show som de hade i skolan.

Galleria, Vulcan and the zooo

Så igår så var jag i gallerian nästan hela dagen och gick och kollade runt i massor med butiker, hittade lite saker så som en vinterjacka och så lite andra saker. Det var i alla fall roligt att gå runt där.
Idag så åkte vi till the zoo och gick runt där och tittade på de olika djuren, trevlig men jag tror jag tycker Kolmården är bätttre. Men det var i alla fall roligt att gå runt där, vi tog även ett tåg som de hade där och åkte runt och tittade lite där. Skulle dock ha valt ett annat par skor, mina fötter gör ont och jag tror jag fick skavsår. När vi varit är ett antal timmar så åkte vi upp och tittade på the vulcan, som är en staty. Vi åkte upp i en hiss och tittade på utsikten av Birmingham! Det var ganska cooolt, vi var högt upp och man kunde se genom "golvet" som de hade där uppe.
En mycket vacker giraff
Åker tåg
De hade massor med olika fåglar
The Vulcan statue

Detta är lite av Birmingham
En bild från i tisdags
Min  torsdag och fredag har varit awesome!!!
Ha det bra!

LångLedigt

Nu har jag långledigt, skönt med lite uppehåll så att man kan sova mera.
I tisdags spenderade jag största delen av dagen i skolan, först vanlig skola, sedan basket och sedan Meet Hornets vilket är att de presenterade alla basketspelare och cheerleaders och sedan så körde vi även en match mot varann. Första gången som jag körde match med publik, nervös var jag väl lite. Men man sa efter att jag gjorde att bra jobb, vet dock inte om jag tror på det.
På måndag är det min första riktiga match, nervös?? JA!!
Idag så ska vi till gallerian och så ska vi sedan åka till Birmingham och se en staty och imorgon blir det the zoo!!
Ha det bra!

My week

Okej det var ett tag sedan jag uppdaterade senast men nu kommer det.
Förra veckan var det halloween, vi åkte till Oneonta och gick trick or treat. Eller egentligen så gick man utanför affärer och sådant och så delade de ut godis. För har hört att här kan endel människor stoppa in nålar och sådant in i godis eller frukt, eller istället för godis så kan det vara droger som det förklätt till godis, så det är säkrare att gå där en att gå till olika hus. Ted, Daniel och jag rolled våran grannes hus, vilket var roligt, alltid lika kul att göra det.
På söndagen åkte vi till kyrkan igen, för att Matthew and Daniel var tvugna att träna till någon pjäs som de ska framföra.
Sedan var det måndag och skola som vanligt. Efter skolan var det basketball, känner mig jätteduktig som tränar två timmar varje dag. Det är väl ganska kul men fortfarande svårt och så med alla komplicerade spelsätt som de har, känner mig inte direkt jättebra när jag spelar med varsity laget.
Jag spelade med junior varsity mot 7th and 8th graders, vilket var roligt då man för en gång skull kunde känna sig lite duktig, fick även betröm från coachen.
Och inte denna måndag men nästa måndag så har jag min första match, vet inte hur mycket jag kommer att få spela men det kommer även att bli lite kul.
I veckan så åkte jag och Jodie och köpte kläder och skor till mig, roligt att ha lite nya kläder att börja välja mellan, de ända som saknas är en vinterjacka nu när temperaturen börjar gå ner mot 0an. Förra veckan kunde ,man vara ute men shorts och en tröja, det kan man inte denna vecka.
Fick även en hel lista med basket grejer som jag kunde  beställa. vilket jag gjorde.
Imorgon kanske vi ska till en parad som det ska ha, hoppas så för de vore kul.
Och nästa vecka så har vi kort veck, 3 dagar tror jag.
Veckan efter det är hel vecka och veckan efter det är det kort vecka igen, 2 dagar.
Jag tror det var i princip allt jag har att berätta!! (Bilder kanske kommer senare då jag fortfarande har dem i kameran)
Hoppas att eran vecka har varit riktigt bra!!

RSS 2.0