Tornado warning!!

Idag så fick vi gå hem från skolan vid 1.30 istället för 2.45, detta berodde på att det var storm och tornado varning. Så jag kom hem tidigare en vad jag brukar göra. Och alla efterskolan aktiviteter var inställda så jag hade ingen basket idag. Så istället för basket så har jag varit hemma och fixat min pumpa från i lördags. den ser asbra ut.
Egentligen hade vi inte behövt sluta tidigt för det blev ingen storm, eller det åskar och blixtrar och det har varit tornadovarning men det började inte förrän senare på kvällen. Och nu så åskar det och blixtrar massor, och högljutt.


 
me and my beautiful pumpkin


HAha


Tornado varning!!

Hoppas eran dag varit bra!

10/23/10

Jag kan verkligen inte komma på någon bra rubrik!!!!

Jag har sådan träningsvärk i vaderna från basketträningen. Jag hade fullt upp igår, först skola, sedan basket, sedan football game men Jil, Locust Fork at Springville.(Jills skola mot min) Jag som trodde att vi kanske kunde vinna denna gång då vi ledde med 7 -0 i halvlek. Men det slutade med att vi förlorade med 35 -7, sedan waffle house, sedan så åkte vi hem till en person och rolled his house och sedan åkte vi hem till Jil och efter ett tag gick vi och la oss. Jag var så trött hela tiden (nästan) men jag hade roligt också. På vägen hem till Jils från waffle house så stannade vi vid wallmart. När vi väl kommer hem så har Pam och hennes familj rolled Jils hem. Sedan så åkte jag, Jil och några andra personer och rolled en kille i deras skolas hem. Vi kastade upp toalettrular i träd och buskar och så satte vi sådant plastfolie mellan deras grind. Det var så roligt. Man fick vara försiktig så att de som bodde där inte skulle märka något. Vi gjorde ett riktigt bra jobb, jag skulle velat se deras miner när de så vad vi gjort, hahaa, detta är något vi får börja göra i Sverige.

Jag sov över hos Jil, men i morse så kom Jodie och hämtade upp mig och så åkte jag, Jodie, Matthew and Daniel till Hayden pumpkin patch. Vi gick runt där, tittade på djur, käkade pie och sedan så valde vi varsin pumpa som vi ska göra i ordning imorgon, jag skulle ta bilder hade jag tänkt men min kamera dog. Efter det åkte vi till Oneonta och gick runt där de hade en sak där som en marknad. Så vi gick runt och kollade där en stund och sedan åkte vi hem. Åkte till wallmart och till southeastern, Daniels skola. För de skulle ha någon typ av festival där, men jag stannade inte så länge. Vill gå och lägga mig snart, är så trött!!

Pratade även med kompisar idag via skype!! Det var så roligt att prata med dem!! De pratade även lite med Matthew. haha.
Ni är bäst!! <3


At the football game

Josse väljer pumpa!!
 
Vi med våra pumpor

Ha det bra!!!


Basketball

Idag har jag varit i skolan och haft alla lektioner. Jag hade prov i child development, hoppas på att det gick bra!! Och sedan så vi en äcklig film i food nutrition, det var en film om drinking and driving. Man fick se ungdomar som hade antingen druckit och sedan kört bil eller 4hjuling eller någon som hade åkt med någon som druckit och sedan krockat. Jag tycker så synd om de ungdomarna. Man fick se när de höll på att borra i hjärnan och så, det var riktigt vidrigt.
Jag hade också min första basket träning idag, kom i tid o allt!! Det var väl ganska kul men kan ju säga att det var endel kompliserade övningar. Det kommer nog ta ett tag innan jag vänjer mig vid basketen, haha!! Men jag ska träna på, så får vi se hur min framtid med basket ser ut :P
Nu är jag trött, vet inte riktigt vad för läxor jag har, men ska kolla igenom så få vi se vad jag måste göra.
Nu ska jag i alla fall gå o äta, mums!! är så hungrig!!

Have a great day!!

Som det kan gå!!

Jaha så idag var det dags för första basket träningen. Jag så fram emot det ganska mycket, få röra lite på sig nu när mn slappat ganska länge. I alla fall vi hade ringt henne förra veckan och så och hon sa att det var bara att komma på måndag (idag) vid 5. Så jag gjorde mig iordning och vid 5 var jag där och då kommer hon och säger, you're late. Jag tänkte att hon kanske bara menade med några minuter eller så för de andra höll på att skjuta. Men det visade sig att jag var nästan 2 timmar sen, för träningen började inte vid 5 utan vid 3. Men jag fick skjuta lite och så sprang jag lite, inte mer och jag kan ju säga att jag var helt slut, haha skoja bara.
Men jag kommer nog att vara det när veckan är över, de har träning 3-5 efter skolan varje skoldag, haha men det kan vara bra att röra på sig lite. Så det var bara att ringa Ted igen och så kom han och hämtade mig igen.
Men imorgon ska jag vara redo och kämpa på!!
Skolan går annars bra, fick reda på att jag troligtvis ska få 96 i matten vilket är ett A!! Skolan flytter på med samma klasser varje dag och så, vet inte riktigt vad jag ska skriva mer.

Ha det bra, ni får nog en uppdatering imorgon om hur basket träningen var!!!

Kramisar

Washington DC

WOW!! Jag kan bara beskriva denna trip till Washington DC som helt underbar. Det var så himla roligt och coolt. Även om det var mycket walking, mina fötter värkte, haha jag är inte van att gå så mycket. Min resa började på torsdagen, jag stannade hemma från solan för att packa och göra läxor. Åkte även till wallmart för att handla det sista. Åkte sedan och mötte upp Pam och de andra utbytesstudenterna. Och så åkte vi sedan gemensamt upp till Fort Payne där vi skulle samlas. Frederico skulle från början inte följa med men det slutade med att han också åkte men han hade ingenting med sig. Bussresan var lång, men försökte sova lite men det var så obekväma säten så min rgg och nacke gjorde ont. Men jag satt bredvid en kille som hette Jonathan (Denmark som vi kallar honom) och han var så rolig. Han lärde mig lite danska och det slutade med att han sa "lova mig att du aldrig pratar danska igen", han var så himla rolig men också elak. Jag pratade med honom och det slutade med att han sa shut up!! På morgonen när vi hade varit på bussen hela natten så stannade vi för att käka frukost men ingen var hungrig så det slutade med att jag betallade $10 för en liten macka och lite frukt och juice.
Resan fortsatte, och tillslut var vi framme, ÄNTLIGEN!
Jag har besökt så många ställen så jag orkar inte räkna upp dem alla men några ställen som vi besökte var det white house, the capitol, world war 2 memorial, american - and natural history, washingtons monument. Var även i ett shopping mall och där köpte jag lite grejer bland annat en I <3 DC shirt.
Det dåliga med resan var maten, det kändes som man åt skräpmat hela tiden, McDonalds till frukost och sedan pizza till dinner, åt även sallad men jag kände mig ändå onyttig. Så jag är inte alls sugen på det. Och även att det kändes som vi var tvungna att skynda oss överallt men det är okej för jag har fått se så himla mycket.
Och det var verkligen sorgligt igår när vi behövde säga hej då till alla, man vet ju inte vilka man aldrig kommer att se igen. Men får väl hoppas att så många som möjligt kommer åka med på disney tripen i Januari. Denna resa kommer vara någon som jag aldrig kommer att glömma!!!!


The white house


The capitol





Me and Jil


Washington DC

The group

Detta var några av alla bilder som jag tog men jag ska troligtvis lägga upp bilder på facebook.
Ha det bra!

10/3/10

Så idag har jag varit i kyrkan för första gången. Det påminde faktiskt om Sveriges kyrka förutom att det var på engelska. De sjöng typ samma sånger som vi har, prästen snackar lite och så. Ted fick ställa sig och presentera mig för alla i kyrkan och sedan så bedde de för mig. Efter det så åkte vi och käkade på buffe, de hade massor att välja mellan och maten smakade gott så. Och jag smakade fried okra som jag hade lovat en på ambassaden att göra och jag kan säga att jag inte tyckte att det var särskilt gott.
Efter det så åkte vi hem och jag har chattat med Erika ganska så länge vilket var riktigt roligt. Snackade om massor saker. Samtidigt så var jag inne och sjöng till ABBA! Ted hade kopplat datorn till tvn så ljudet var jätte bra och så spelade han lite ABBA låtar och då sjöng jag med. Och så har jag käkat glass!!!!
Nästa vecka så är det en vanlig vecka men jag kommer bara att gå t.o.m onsdag då jag på torsdag ska åka upp till Washington D.C. That will be so much fun!!!!! Jag kommer att vara i Washington från den 7 - 11 oktober. Jag tror det kommer bli hur kul som helst.


Yesterday!!

Pictures


ALABAMA

Homecoming game

ME!

Basketball

more basketball

The homecoming game and more

Denna vecka har varit rolig, homecoming är faktiskt roligt och man kan känna the high school spirit. Många klär ut sig dock inte alla. Nörd dagen var rolig för det var verkligen de människor som såg ut som nördar. Det var två som hade kalsonger över deras huvud och som skulle påminna om kalsongryck. De hade verkligen gått för detta.
Som sagt så var homecoming en rolig och vi har haft olika aktiviteter varje dag. Och ogår så hade vi pep rally och denna var gång var det ute på the football field och inte inne i the gym. Det var roligare en de pep rallyn vi har, denna gång så gick alla in för det mer. De hade gjort skyltar och hade saker som låter riktigt högt. Och vi juniors gick in för det på riktigt mycket, vi skrek och hade oss. En upplevels som man inte upplever i Sverige.
I alla fall så har Rubina sovit här fredag tills idag, det var riktigt roligt. Vi gick till våran homecoming game som vi då förlorade med 56 - 0. Kan inte fatta att vi förlorade homecoming game. Sedan så tittad vi på film här hemma, the last song. Men vi såg inte hela för det slutade med att vi var så trötta. Jag tror att jag somna och Rubina sa att jag gjorde det.
Så idag har jag och Rubina kollat på film igen dock inte hela denna gång heller. Vi bakade kladdkaka vilket blev jätte gott. Efter det så gick vi ut och gick. Det var riktigt varmt ute även fast jag hade shorts. Vi gick runt lite här och pratade massor, på engelska, visst är vi duktiga!! Vi var ute i kanske 2,5 timmar, inte riktigt säker men det var något sådant. Var astörstig när jag tillbaka men sen gick jag ut och spelade lite basket med Matthew och Daniel. Sen åkte vi med Rubina till Oneonta för att det var någon bandtävling som de skulle titta på. Efter det åkte vi och hälsade på Jodie en liten stund och sen åkte vi hem och nu ska jag snart gå till vardagsrummet och titta på football. KOM IGEN ALABAMA!!




RSS 2.0