Basket!

Kan ju säga att nu när jag inte har haft basket på några veckor så saknar jag det faktiskt, jag saknar all härliga personer som var i laget. Även om jag ser dem i skolan men det är inte samma sak. High school basketball är faktiskt coolt och jag är riktigt glad att jag faktiskt tog chansen att prova på det. Att massor med personer från skolan kom och titta på matcherna var så roligt. Och jag har många roliga minnen från det.
Inför sista matchen så fick vi även ett pep rally! Roligt var det, det är alltid lika kul och nu fick jag vara med i en och inte bara stå och heja på läktaren!!
Innan
Mot slutet
The gym - under

A weekend that never ended!!

Så detta är min lilla bebis, jag hade så himla roligt med denna bebis..... NOT! Att vakna upp till en skrikande bebisen är inte riktigt det bästa! För mycket jobb för mig!! Och tycker ni inte att min baby filt är så gullig, gjorde den helt själv :P

It's a girl

Så nu sitter jag här och tar det lungt för min baby gråter faktiskt inte. Eller hon har varit ganska så lugn i dag men igårkväll så skrek hon ordentligt hela tiden. Hon väckte mig inatt också. Haha inte visste jag att läxor skulle hålla på att gråta så mycket. Japp jag har fått en fake baby att ta hand om denna helg. Jag måste mata henne och byta blöjor och allt sånt som man får göra med nyfödda. Detta är för att de skrämma oss så att vi inte kommer att få barn när vi är så unga. Men samtidigt ska det lära oss hur det är att ha en baby att ta hand om. Åkte och shoppade igår med bebisen och det var personer som trodde att det var en riktig bebis.
Kramisar!!

RSS 2.0