Merry Christmas Eve

Tänkte bara gå in här för att säga God Jul allesammans!! Hoppas att eran dag har varit kanoners och att ni har fått roliga saker.
Ska till kyrkan ikväll, startar klockan 7. 
Lovet har väl varit helt okay! Har mest varit basket. Hade ett tournament i onsdags och torsdags. Så då fick vi ta skolbussen till Guntersville (typ 1.5 timmar). Vi vann en match och förlorade två, men men det var väl roligt ändå.
Gjorde också mitt första poäng :D

CHRISTMAS BREAK!!!

Tjenare allesammans!!
I onsdags så skulle vi ha våra första exams men skolan blev inställd på grund av att det var is på vägarna, så då kunde jag sova. Men nu behöver vi dock gå tillbaka till skolan en annan dag bara för att vi missade en dag som vi inte skulle gjort något på. Men de positiva nyheterna är att vi inte behöver göra om de testen utan alla får 95 på de testen, kan ju säga att jag blev hur glad som helst eftersom de test som jag missade var historia!!!, Engelska!! och Algebra!!! Jippi och extra glad är jag för att jag fick 95 i historia för jag trodde verkligen att det var det ämnet som skulle vara svårast.
Torsdags så hade jag exams i child development och anatomy, tror dock säga att jag tror att det gick ganska bra på dem. Men den dagen var så tråkig då typ alla elever checked out så jag var nästan ensam men alla lärare. Och vi gjorde ingenting eller i 6th period så tog jag hand om en lossas bebis som vi efter jullovet ska få ta hem och ta hand om!!
Idag tog jag food nutrition exam gick väl helt okay tror jag efter det hände inte mycket förutom att vi fick sitta i lunchrummet i typ 3 timmar och titta på lite filmer och så och jag kan ju säga att de männniskorna som jag satt men var en anning konstiiga, men men det var helt okay.
Och nu har jag varit på basket match. JVG, JVB och VB vann men VG förlorade dock. Haha och jag och några andra gick helt crazy när VB spelade, det var hur kul som helst.
MEN NU HAR JAG JULLOV!!  Jullov det är sjukt hur fort tiden går, snart är det julafton!!

It's snowing in Alabama

Sista veckan nu innan jullovet, tiden går så fort. Jag har varit här i nästan fem månader det är halva mitt år. Det känns som det inte alls var länge sedan som jag sa hej då till alla där hemma eller nästa missade flyget i Chicago eller kom hit och såg min familj här för först gången. Trodde aldrig tiden kunde gå så fort. Jag saknar alla där hemma men när jag kommer hem så kommer jag sakna alla här.
Hur som helst, denna vecka kommer jag at ha exams i alla ämnen, hoppas det kommer att gå bra. Det kommer vara som ett test på allt som vi har gjort denna semester. Menmen.
I helgen har jag varit hemma hos Jil, vi var med Pam för vi åkte och handlade julklappar och så. Hittade lite saker men får väl kolla om jag kan hitta något mer.Spenderade natten hos Jil då vi idag var tvungna att åka till ett ställe och träffa Amy, hon jobbar i Boston. Hon verkar trevligt, hon visste en hel del om oss men vi visste inget om henne.
Kändes dock lite onödigt, trodde det skulle vara fler utbytesstudenter där men det visade sig att det var jag, Jil, Rubina, Kai och Frederico + en annan från tyskland. Vi käkade och sedan åkte vi hem. Men maten var i allafall god.
Men nu ska jag snart krypa ner i sängen och sova.
Och just det idag har det typ snöat hela dagen. Tycker det är så coolt! haha. Men det smälte så det finns inget på marken.

Happy Birthday to Me

Även om det är en dag sent så tar jag och säger Happy Birthday till mig!!
Blev på morgonen väckt av Jodie och Judy som sjöng Happy Birthday, även om de inte brukar sjunga så gjorde de det för mig bara för att jag har berättat att det är så jag gör hemma i Sverige. Det tycker jag var riktigt gulligt av dem. Fick mina paket, fick bl.a. örhängen, berlock (till pandora armbandet), godis, vantar och lite andra saker.
Sedan så åkte jag, Ted, Matthew, Daniel and Judy till kyrkan, Jodie åkte till jobbet. Och det slutade med att Matthew and Daniel skrev upp mig så jag ska vara med och spela en ängel i en pjäs, fast de ska också vara med i pjäsen.
Sedan så åkte vi och hämtade Jil så hon fick komma hem till mig för första gången.
Vi åt mat och så fick jag en tårta, allt var väldigt gott.
Vid 4.30 så gick Jodie, Judy, jag och Jil över till våran granne som hade ett christmas party. Jag och Jil var de yngsta, de har haft detta party i 20 år, Jil och jag bara, haha vi var inte ens födda då.
Hon hade i alla fall verkligen coola julgrannar, han hade fyra fyllda med dekorationer.
Men där så åt vi och sedan så spelade vi dirty santa, man fick ett nummer och sedan fick man ta ett paket från mitten eller ta någon annans paket. Det var roligt, och alla ville att man skulle stjäla.
Min tårta!!
Mina saker som jag fick med mig hem.
En av alla grannar, om ni kan se så är det iskristaller i den, hon sa att det tog två timmar att bara sätta upp dem.
Ha det bra!!
Och föresten tack morfar för kortet som du skickade till mig, blev jätte glad!!

Thanksgiving, Black friday...

Ledsen för mycket dålig uppdatering

Torsdag (Thanksgiving)- Dagen då man ska vara tacksam för saker som man har. Jag är tacksam för min familj som stöttar mig och låter mig uppleva allt detta, tacksam för mina underbara vänner som jag pratar med ibland och som saknar mig, tacksam för min värd familj som får mig att känna  mig som en i familjen och jag kan helt enkelt säga att de är den bästa värd familjen ever!!
I alla fall vi fick besök av Teds mamma och pappa och bror med familj samt Tyler. Vi åt mestadels av tiden. Det fanns turkey, green bean cassorole, turkey dressing, corn bread, mashed potato samt andra saker. När vi ätit oss mätta så pratade man mest och sedan så åkte  de hem.
Fick på kvällen en julstrumpa som vi deckorerade sedan var det på tiden att gå och lägga sig om man skulle orka gå upp tidigt på morgonen nästa dag för black friday.
Fredag (Black friday) Blev väckt runt 3 någon gång för då var det dags att sätta på sig kläder och sedan sätta sig i bilen och åka och shoppa. Daniel och Ted och Teds föräldrar åkte till walmart och stog i kö i över 5 timmar för att få sina tv apparater. Jag, Jodie and Matthew åkte istället och shoppade andra saker så som kläder, köpte lite saker dock var de inte på rea. Jag var trött den dagen kan jag ju säga. Just det Alabama spelade mot Auburn denna dag med, det är like den största matchen. Tråkigt nog förlorade Alabama!
Lördag: Åkte och tittade när mitt basketlag hade sin andra dag av tournament. vi förlorade dock denna match med.
Denna vecka så körde vi match i tisdags och vi vann, wohoo äntligen.
I torsdags så gick jag, Daniel and Jodie till en jul parad, det var roligt men väldigt kallt. Några kastade godis och andra kastade gosedjur. Efter det så åkte vi och hämtade Jodies mamma som har flugit från Oregon här, hon verkar vara väldigt snäll.
Hade även match igår (fredag) mot susan moore borta. Vi tog bussen direkt efter skolan vid 3, det var en skolbuss full med basketspelare både killar och tjejer både varsity och JV + några cheerleaders och våra coacher.
Tittade på alla matcher, kan fortfarande inte spela men kan troligtvis göra det nästa vecka. Det positiva var att alla lag vann, wohoo. Sedan så tog några bussen hem. Jag kom hem till huset när klocken nästan var 10. Kan ju säga att det var en lång dag.
Min vecka har verkligen varit en bra vecka!!!!
Nu längtar jag tills söndag för då är det min födelsedag!!! Jippi!
Have a great day!

RSS 2.0