Disney World

Min vecka har varit grym!! Som sagt så åkte vi till Disney World, Orlando i Florida i Fredags och jag kom tillbaka i onsdags. Det var roligt att se de personerna som var med till Washington DC igen men det var också en hel del med nya människor, vilket var roligt att träffa med. Disney World var helt okay och är ett ställe jag tycker att man ska besöka åtminstonde en gång. Även om the roller coasters var ganska tråkiga, de hade en del som såg väldigt läskiga ut men det vissade sig senare att de inte var så läskiga. Men det är coolt att kunna säga att man varit där.
Som sagt vi gick till Disneys fyra parker under tre dagar, jag har gått så mycket att jag har fått blåmärken på mina fötter haha. Vi kom fram på lördagen och hade då fått sova i bussen vilket inte är så bekvämt direkt men men det funkar. På lördagen gick jag till Animal Kingdom and Epcot, helt okay men det måste varit de minst roliga parkerna enligt mig. Nästa dag gick jag till Magic Kingdom men gick på kvällen tillbaka till Epcot för att se en cool show som de hade där, och det var verkligen coolt. På Måndagen gick jag till Magic Kingdom och Hollywood studios vilket var en coolt. Det värsta var att det var riktigt dåligt väder den dagen så det var riktigt kallt. Man fick välja vilka parker man ville gå till. Och på tisdagen gick vi till Universal och islands of adventure. Hade de bästa roller coasters. Det var en roller coaster med the simpsons som var riktig cool. Man satt i en vagn och sedan så rörde vagnen på sig och så var det en jättestor skärm runt oss så det kändes som att var där i verkligheten.
Jag såg Mount Everest
Med apan från Tarzan
Just det vi var tvungna att vara sex personer i ett rum och kan ju säga att det funkade men att det var ganska trångt.
Vid ingången till Epcot
I Epcot så fanns det också andra länder som tex Tyskland, Norge, Japan, Canada, China, Mexico, Frankrike m.m. Och det är bara personer från dessa länder som får jobba där.
The Castle - när det blev mörkt så ändrar det färger
En roller coaster bild
Och jag fick en bild med Mickey Mouse, och även de andra viktiga men de bilderna kommer jag inte lägga upp.
Ser det inte coolt ut?
Man kund besöka Jurassic Park men även Harry Potter
Fick en bild med Bart Simpson :P
Det var en lyckad trip men som sagt jag var chockad över att det var så få karuseller.
Hoppas att ni har haft det bra också.
Take Care!!

1/12/11

Åhh får jag säga en sak. Att ha snowdays var roligt och skönt i början av veckan men nu börjar det faktiskt att bli långtråkigt. Det ända man gör är att vara inne på facebook, titta på tv eller sova. Och snön är typ som is så man kan inte riktigt busa runt i snön.
Jag vill faktiskt tillbaka till skolan och träffa alla människor där igen. Jag har inte varit i skolan sedan förra fredagen och nu är det nästan torsdag. Vi kommer att vara hemma i morgon med och sedan får vi se angående fredag, men då ska jag checka ut tidigt för jag ska till Disney. Just det de flyttade fram Disney till fredag pga snön och isiga vägar.
Idag har jag i allafall bakat lite och gick även ut en sväng, det var så kallt, jag kunde knappt känna mina fingrar efteråt. Jag längtar tills värmen kommer tillbaka.
Kan ju i allafall vara positiv och säga att det har varit riktigt skönt att sova ut och att jag ser fram emot Disney så mycket!! Måste få en bild med Musse, hoppas verkligen jag kommer se honom. HAhah
Och ja vi måste gå till skolan andra dagar pga de dagar vi missar

Snowday

Jag började skolan igan efter ett jullov som har varit bra. Men läxorna kommer igen. Vi förlorade en basketmatch som vi hade i fredags, tråkigt och nu är det inte långt kvar tills det är över. Så idag är det måndag och jag är inte i skolan, detta beror på att det var en så kallad snöstorm här igår, så nu är det fullt med snö på vägarna så vi kan inte ta oss någonstans. Men man har pratat om detta i skolan typ hela veckan, så alla typ visste att vi inte skulle behöva gå till skolan idag. Har även pratats om att vi inte ska behöva gå imorgon heller, vet dock inte hur det blir med det. Och nu är typ alla ställen stängda, och det har varit på tvn hur alla åkte till walmart i helgen för att handla bröd och mjölk så att de har om det skulle bli riktigt dåligt väder.
Och på onsdag kväll åker jag ner till Florida och vi ska gå till Disney world. Det ska bli awesome!!!!!!! En av dagarna ska vi typ gå till en vattenpark, hoppas att det kommer vara tillräckligt varmt.
Och vet inte om jag berättat men jag kommer att åka till California i mars, det kommer att bli så cooooolt!!

Happy New Year

Så nu är det 2011 i Sverige men själv har jag ca 6 h och 20 min kvar innan det nya året börjar. Under detta år har det hänt så många bra saker, jag har upplevt så många saker och jag har träffat nya människor, jag får hoppas på att 2011 kommer att bli åtminstonde lika bra som det har varit i år. I allafall if´dag har det varit bra väder, imorse var det varmt. åtminstonde 20 grader, så jag satt ute och njöt av solen.
Jag har ju inte uppdaterat sedan förra veckan, men veckan har varit bra. Jag har bland annat klippt håret. Har varit och shoppat. Spelat basket m.m.
Jag hoppas att erat år har varit bra och att detta år kommer att bli ännu bättre.

RSS 2.0