Yesterday

Igar var jag och hemma hos Teds (vardpappa) syster Laura hela dagen och badade i deras pool. Det var varmt bade pa land och i vattnet. Jag tror aldrig jag har badat i en sa varm pool forut, till och med du mamma skulle kunnat bada hur lange som helst. Det var riktigt bra vader igar i alla fall pa dagen, blev lite rod i ansiktet men de har lagt sig nu. Det var i alla fall jatteskont. Vi softade och lekte i poolen och sa fick jag lara dem lite svenska ord, de hade lite problem med uttalet, samt forsoka lara dem hur man uttalar mitt namn,de har lite problem med det ocksa men det blir battre for varje dag som gar.
Igar kvall spelade jag, Matthew och Daniel (vardbroder) Wii, jag var grym tycker jag. Det var riktigt roligt och nagot som jag vill gora igen. Jag somnade direkt nar jag gick och la mig, har fortfarande jetlag och det kanns som att man ar trott hela tiden, det ar inte roligt, men det gar nog over snart..

Idag tror jag vi ska aka hem till Teds foraldrar pa BBQ, da kommer jag att fa traffa stora delar av slakten sa det blir roligt.

En sak till, idag ska jag fa mitt bagage sa da kommer jag att anvanda min egna dator och sa kommer jag att ha lite mera klader att valja mellan.

Hejsan

Jag har fortfarande inte fatt mitt bagage, men nu har vi i alla fall lyckats spara det! Det ar positivt. Det kommer att komma hit pa fredag. Sa eftersom jag inte har mitt bagage sa har vi varit och handlat klader och lite hygien artiklar. Jag kopte 2 shorts, 2 trojor och lite underklader. Jag har aven varit pa Wallmart, det ar stort och har typ allt.
Daniel har skjutsat mig pa fyrhjulingen, jag skulle kora den men da fick vi besok av Teds syster Laura och hennes dotter. De akte hit for att de ville traffa mig. Och imorgon ska vi troligen aka hem till dem for att bada. Sa det blir trevligt.
Har ar det varmt, typ Thailands varme, det ar skont att inte behova frysa men det ar jobbigt att ga omkring utomhus. Jag kakade glass och den smalte direkt, sa jag fick ata smalt glass.

Ni kommer att fa se bilder harifran nar jag far tillbaka min dator. Den har inget batteri och jag kan inte ladda den eftersom att sladden inte passar. Sa ni kommer troligtvis att fa bilder pa fredag eller nagon gang i helgen eller nar jag orkar ladda upp bilder.

Gud vilka trakiga inlagg jag gor men det far ni leva med.

Ha det bast!!


Alabama

Så nu är den långa flygresan över och jag har landat!! Flygresan gick väl bra förutom att mitt bagage är borta, så jag har typ inga kläder eller någonting här. Men jag hoppas att jag får tillbaka min väska snart!! Och bara för att jag gick runt och letade efter min väska på flygplatsen i Chicago så var jag nära på att missa planet som skulle ta mig till Birmingham. Det var precis att jag kom på. Jag fick springa runt över hela flygplatsen då min gate låg på andra sidan och sedan när jag kom fram dit så visar det säg att de har bytt gate och då var det bara att springa tillbaka, jag blev jätte svettig.

Just nu sitter jag i köket hemma hos min värdfamil och äter tårta och kollar runt på datorn. Matthew och Daniel sitter också här och håller på med sina datorer.
Huset är jätte fint, mitt rum också och sängen är jätte mjuk.

Ha det bra hemma i Sverige!


Bye Sweden

Detta kommer troligtvis att bli mitt sista inlägg här i Sverige, för nu ska jag snart åka upp till Stockholm och så åker jag tidigt imorgonbitti. Har bara lite packning kvar och sedan får jag säga hejdå till huset. Kommer sakna alla här så otroligt mycket, men vi ses ju igen när jag kommer hem 



En av många roliga nätter vid gungan med de bästaste!!

Hejdå fest för släkten

Så idag har mina släktingar varit här, det var jätte roligt att träffa alla innan man åker iväg. Men vi hade roligt, vi åt mat, jag spelade lite spel med kusinerna och så hade mamma fixat en tipspromenad som handlade om mig och om USA. De flesta frågor kunde jag men endel var faktiskt svårare. Och vem vann? Jo det gjorde såklart jag, och morfar som var i mitt lag.

Men imorgon så beger jag mig upp till Stockholm för jag åker så tidigt på morgonen på tisdagen så vi ska sova på hotell. Flygresan kommer att ta 21 timmar och 23 minuter om allt går som det ska. Hur ska jag klara det, kommer bli så uttråkad, men jag ska försöka sova lite på planet så kanske tiden går fortare.
Jag kommer komma fram till Birmingham klockan 04.18 (svensk tid), snacka om att jag kommer att vara trött.



Mitt fina armband (med en fyrklöver på)som var en av sakerna som jag fick
Armbandet med en fyrklöver,  som jag fick av mina kusiner 


Kusinerna är samlade - visst är vi starka!!



Kidnappad

Detta blir det först inlägget som jag gör här på min blogg. Här kommer ni att kunna följa hur jag har det under mitt år borta i USA.

Jag har bara 3 dagar kvar innan jag sticker iväg för ett år borta på andra sidan atlanten. Tiden har gått så snabbt, det känns som det inte alls var länge sen som jag anmälde mig om att jag ville åka iväg som utbytesstudent. Jag längtar massor men är ändå nervös och det känns på ett sätt konstigt att jag ska lämna allt och alla här borta i Sverige. Men familjen som jag ska bo hos verkar jätte snälla och det känns som om de bryr sig om mig.

Men nu över till vad som hände igår. Jag blev kidnappad. Alltså av mina två kompisar Nellie och Erika. De kom hit tidigt på morgonen när jag fortfarande låg och sov. Så de väckte mig och så fick jag sätta på mig mina kläder och sedan var det bara att följa med dem. Vi åkte till en sjö där vi käkade frukost och bara slappade, det var mycket god frukost... hallon, körsbär, melon och mackor. Efter ett tag så åkte vi vidare bort till en badplats som ligger nära Erikas sommarstuga, där käkade vi pastasallad vilket också var gott. När maten var slut så åkte vi hem till Erikas sommarstuga där vi grillade marsmallows... mums. Och försökte lösa några mycket krångliga pussel eller vad det nu var för något, men det var i alla fall väldigt svårt. Efter ett tag var vi tvugna att dra för att Erikas kusin skulle komma dit så då åkte vi hem till Erika. Där började vi oss göra fina, inte för att jag tänkte på varför vi skulle göra oss fina. Men efter ett tag så kommer det över folk och det visar sig att de har ordanat en överaskningsfest för mig. Det var mycket trevligt men sen när alla skulle gå så blev det sorgligt eftersom det var sista gången som jag kommer att träffa dem på väldigt väldigt länge. Jag och några fler åkte sedan vidare till gungan, gud vad roligt jag har haft vid den gungan detta år.
Men tiden går och efter ett tag så åkte vi till Erika igen, tur att de hade tagit med sig sängklader till mig för jag visste ju inte på morgonen att jag skulle sova över. Vi började titta på film men somna, klockan var väl då närmare 04.00.
Fast imorse var jag tvungen att åka hem tidigt då jag var tvungen att börja packa.
Tänk att jag inte hade ens misstänkte att de höll på att planera något när alla andra visste, till och med min mamma var med på planerna. Jag kommer sakna alla mina vänner så mycket.

Men imorgon kommer mina släktingar hit, på måndag åker jag upp till stockholm och på tisdag åker jag till USA.

Kram





RSS 2.0